martes, 9 de junio de 2009

"Climbadeta" a Subirats.

Un altre cap de setmana que la meteo feia de les seves i un cop tenim que aplaçar la travessa Nuria-Carançà que des de fa tant de temps el Sergi ha d’anar movent pels caps de setmana del calendari.
Com que no podíem estar sense fer res, calia proposar quelcom on s’hi pogués apuntar tothom i per que no, ¿¿¿ Una “climbadeta” a Subirats???

Eren les 8:30 quan havíem quedat a la UAB per tal de enfilar direcció Sant Sadurni d’Anoia on ens havíem de trobar amb Marie. Com no, i per no perdre el costum,l’Ster arriba 15 minuts tard fet que comença a esdevenir totalment habitual. Arribem a l’estació de Renfe de Sant Sadurni i rebem la trucada de Marie en la que ens comenta que arribarà 20’ tard.. visca les enganxades de llençols!! Per fi i després d’agafar la bifurcació a l’esquerra pels Casots, son les 9:45 i arribem a l’aparcament que hi ha a peu de vies. Just darrera nostre arriben 4 vehicles plens de gent que pel que sembla tenen el mateix pensament que nosaltres... així que a presa i per tal d’agafar unes bones vies começem a passar pel sender que ens portarà primer a la zona del triangle (que varem tastar la última vegada) i seguidament continuant el camí trobem l’anomenada zona Toro on a simple vista podem veure algunes vies que pel nostre nivell i tenint en compte que l’objectiu fixat era descobrir noves vies de la zona ens ve com anell al dit.

Subirats. SECTOR TORO

13 sense nom (III)
14 sense nom (III)
15 Diset puñalas (6a)
16 L'avi Miquel (6a+)
17 Que te falta (6a)
18 El canto de la chicharra (6a)
19 Pili (V)
20 Papa vull ser torero (V+)
21 Un encuentro (V)
22 Full overture (IV)
23 Com tu vulguis (V)

Així doncs ens instalem i comença la festa!!! L’Ster com de costum es presta voluntaria per encadenar la primera via. L’escollida és full oberture (IV) una via perfecte per començar a calentar.Un cop encadenada i per tal de que ningú es quedi sense pujar, comencem amb les rotacions, de manera que un darrera l’altre cap amunt!!

Mentres tant sona el Mòbil!!! És en Niinuu que tot i haver sortit per la nit s’ha caigut del llit i ens truca per intentar que nosaltres despertem a Nadia (via telefònica) ja que per ell crec que li representa una tasca força impossible. Ens comenta que potser trigaran però vindran. De conya!, hi haurà una corda més i la cosa es farà molt més àgil.
Pels voltants de les 11 arriben, i és llavors quan m’aventuro a intentar de primer Papa jo vull ser torero (V+) que en realitat és un 4+ amb un sol pas de V+ que és el que finalment em va fer desistir i rectificar la meva trajectòria per acabar encadenant Un encuentro (V) via realment fàcil amb un petit balconet panxut força entretingut però amb molta adherència.
Ja tenim dues vies encadenades i gaire bé tothom esta en actiu.
Un cop tots ja tenim un parell de pujades enretirem la corda de full Oberture (IV) oberta per l’Ster i la Espe s’aventura a obrir la seva primera via, la escollida: Com tu vulguis (V) que tot i estar catalogada de grau V te unes mans esplèndides que ofereixen pujarla a plaer.

Casualment, ens varem trobar a la zona amb en Julepe de R&P que venia amb un grup d’amics amb la mateixa intensió que nosaltres. Aprofitant que havien encadenat una via al costat dret de Com tu vulguis (V) ens van oferir la corda per tal de que la poguéssim fer, i molt gustosament gran part de nosaltres varem poder gaudir de la via que tot i no estar definida en el croquis anterior de la zona, podríem catalogar com a IV+ amb una entrada de V+.

El temps s’ens tira a sobre i s’està fent l’hora que Marie ha encarregat al restaurant de les caves Canals i Casanoves per satisfer la segona part de la convocatoria “La Costellada” .

Un dia rodó, Sol, 8 Rocs per barba, molt bona companyia i fi de festa amb Cava i Costellada.

COMPONENTS: Salva Arbona, Nadia Sevilla, Esther Casanova, Esperanza, Silvia Fuertes, Oscar Merino, Marie Breuil i Jo.
DATA: 07 de Juny del 2009.
METEOROLOGIA : Sol.
DIFICULTAT : V
MATERIAL : Arnés, 8 o rapelador, mosqueto de seguretat,Cintes, peus de gat i corda.

Pensant en repetir aviat. Proxima estació........ Certascan (2.853).

No hay comentarios:

Publicar un comentario